Ga verder naar de inhoud

Oplossingen voor steden en gemeenten

Als gemeente of stad draag je bij aan de Vlaamse, federale en Europese klimaatdoelstellingen. Wattness staat je graag bij met oplossingen op maat bij al je energievraagstukken om deze doelstellingen te behalen.

Wattness gemeente werken renovatie energie

Heb je last met rapportageverplichtingen rond energieverbruik, wil je je verbruiksdata benchmarken met vergelijkbare kringen en gebouwen of wil graag een zicht op de ecologische en financiƫle impact van jouw energie investeringen? Wattness ondersteunt steden en gemeenten graag door hun energieverbruik te meten, te visualiseren en beschikbaar te stellen om zo hun Green Deal doelstellingen te kunnen behalen.

Toepassingen voor energiebewuste gemeenten en steden

Ontdek zwakke plekken in je netwerk

Het stroomverbruik van je gebouw in kaart brengen en op een snelle manier energieverslinders in je netwerk opsporen? Dat doe je met Wattness Snapshot. Ontdek de zwakke plekken in je energieverbruik, ga na of een investering in zonnepanelen voor jou kan renderen of achterhaal waarom je elektriciteitsfactuur deze maand hoger lag. Wattness Snapshot controleert het allemaal zodat jij snel aan de slag kan met je nieuwe energieverhaal.


Meet je vooruitgang

Je wil graag inzicht in het energieverbruik van al je gebouwen en achterhalen in hoeverre je al vooruitgang wist te boeken met je energiebesparende inspanningen? Longshot van Wattness is een vooruitstrevende energiemonitor die je van alle gegevens voorziet over lange termijn. Daarnaast biedt Wattness Longshot ook waarschuwingen bij anomalieƫn, overbelasting en spanningsverlies van je netwerk. Met Wattness kan je zo je resultaten over een lange periode monitoren via je persoonlijk dashboard en achterhalen welke investeringen winstgevend kunnen zijn.

Wattness engage sensibiliseren gamification

Engageer je inwoners

Je wil je inwoners betrekken bij je initiatief om minder energie te verbruiken? Wattness Engage staat je daar graag in bij op vlak van energiemetingen, heldere communicatie en niet-technische dashboards en het opzetten van engagerende energiecampagnes. Door je inspanningen en verwezenlijkingen op een laagdrempelige manier te visualiseren via een mobiele app of een TV, helpt Wattness Engage je om je inwoners te inspireren en te betrekken in je energieverhaal.

Benieuwd naar wat Wattness kan betekenen voor jouw stad of gemeente of twijfel je nog bij het inzetten van onze oplossingen? Stuur Wattness een berichtje en we komen er samen uit.

1 Energiekost Doorfactureren

Vraag je gratis demo aan

Ben je benieuwd naar wat Wattness voor jou kan betekenen of twijfel je nog bij het inzetten ervan? Stuur ons een berichtje en we komen er samen uit.