Ga verder naar de inhoud

Engage - betrek je omgeving in je klimaatverhaal

Betrek je omgeving in je klimaatverhaal, met gamification en ondersteuning voor je campagnes.

Wattness engage sensibiliseren gamification

Wattness Engage maakt het mogelijk om je bezoekers en medewerkers te betrekken in je energieverhaal en zo samen in te zetten op het verminderen van je energieverbruik. Met engagerende energiecampagnes, visualitaties van je verbruiksdata of zelfs gamification motiveer je hen om zoveel mogelijk efficiënt om te gaan met energie.

Vraag je gratis demo aan

Ben je benieuwd naar wat Wattness voor jou kan betekenen of twijfel je nog bij het inzetten ervan? Stuur ons een berichtje en we komen er samen uit.

Aan de hand van de begrijpbare visualisaties van Wattness informeer je je bezoekers en medewerkers over je energieverbruik. Zo zijn je je energiebesparende inspanningen realtime te volgen op je persoonlijke dashboard via een mobiele app of op een TV in de hal.


Daarnaast ondersteunt Wattness je in het opzetten van engagerende energiecampagnes, vol met tips & tricks voor je medewerkers om zo veel mogelijk energie te besparen. Door in te zetten op spel, teamwork en zelfs competitie stimuleer je hun nieuwsgierigheid naar nieuwe besparingstechnieken.

Voor wie?

  • Beheerders van kantoorruimtes
  • Scholen
  • Gemeenten en steden

Mogelijke toepassingen

  • Als motivator voor je medewerkers

Je wilt je medewerkers aanzetten om minder energie te verbruiken op de werkvloer. Met behulp van Wattness zet je je energiecampagne op, gebaseerd op een eerste audit van het energiegebruik van je kantoor. Zo krijgen je medewerkers iedere week de beste tips in hun mailbox en kan je zelfs inspelen op hun innerlijke competitiebeest om energie te besparen.


  • Je leerlingen en leerkrachten bewuster te maken

Je wil je leerlingen en leerkrachten op een spontane en leerrijke manier betrekken bij je inspanningen om energie te besparen? Dan staat Wattness je bij door je verbruik te meten, te visualiseren en de data beschikbaar te stellen om er via STEM-projecten zelf mee aan de slag te gaan. Een TV in de gang met enkele inzichten en realtime verbruik is zo een laagdrempelige manier om leerlingen en leerkrachten te betrekken bij je energieverhaal.

  • Je bezoekers op de hoogte te stellen van je inspanningen

Als gemeente heb je een voorbeeldfunctie en je wilt je bezoekers informeren en inspireren met je energiebesparende inspanningen. Wattness brengt je energie visueel in kaart in de vorm van een begrijpbaar dashboard dat makkelijk deelbaar is via een mobiele app of een TV in de hal. Zo kan iedereen realtime je inspanningen en besparingen opvolgen.

Engage Screenshot
1 Energiekost Doorfactureren

Vraag je gratis demo aan

Ben je benieuwd naar wat Wattness voor jou kan betekenen of twijfel je nog bij het inzetten ervan? Stuur ons een berichtje en we komen er samen uit.