Ga verder naar de inhoud

Longshot - monitoring over lange termijn

De Longshot van Wattness is onze vooruitstrevende energiemonitor die je van alle gegevens voorziet om actie te ondernemen; of je nu je energieverbruik wil optimaliseren of weten hoe je die zonnepanelen snel kunt terugverdienen.

4 Verbruik Moniteren 2

De Wattness Longshot monitort je energie over een lange termijn. Met ons Long Shot krijg je inzichten in het energieverbruik van één of meerdere gebouwen.

Vraag je gratis demo aan

Ben je benieuwd naar wat Wattness voor jou kan betekenen of twijfel je nog bij het inzetten ervan? Stuur ons een berichtje en we komen er samen uit.

Voor wie?

  • Gebouwbeheerders
  • Energiecoaches en -managers
  • Facilty Managers

Naast het uitlezen en visualiseren van het energieverbruik, wordt dit ook geanalyseerd om sluipverbruik, anomalieën en verbruik van individuele kringen te detecteren. Daarnaast biedt het Long Shot ook waarschuwingen bij overbelasting en spanningsverlies van je netwerk. Samen met Wattness kan je vervolgens achterhalen welke investeringen in je netwerk winstgevend kunnen zijn, en blijf je ook deze resultaten monitoren.

Als voorbereiding op renovatieplannen

Je bent gebouwbeheerder of energiemanager en beheert een grote verzameling van gebouwen. Als bedrijf zijn jullie erg vooruitstrevend wat betreft duurzame renovaties van gebouwen. Om te bepalen welke gebouwen gerenoveerd moeten worden, kan je met de Wattness Snapshot het verbruik snel in kaart brengen om te achterhalen waar de grootst mogelijke energiewinsten te boeken zijn.

Opvolgen van investeringen in energie-opwekking

Na het installeren van zonnepanelen merk je dat de factuur toch nog hoog blijft. Wattness analyseert hoeveel van de energie opgewekt door de zonnepanelen door jou verbruikt wordt en kan enkele aanpassingen in het verbruik voorstellen. Op die manier verhoog je je zelfconsumptie van de opgewekte stroom en verlaagt je netfactuur.

Ben je benieuwd naar wat een Wattness Long Shot voor jou kan betekenen of twijfel je nog bij het inzetten ervan? Stuur Wattness een berichtje en we komen er samen uit.

Dit is de caption
Case

KU Leuven

De universiteit KU Leuven is erg vooruitstrevend wat betreft energetische renovaties van gebouwen. Ze beheren echter veel gebouwen, en zijn steeds op zoek naar betere monitoring ervan.

Met Wattness meten ze heel gedetailleerd een gebouw uit, om te weten te komen waar er mogelijke energiewinsten te boeken zijn.

Meer lezen
1 Energiekost Doorfactureren

Vraag je gratis demo aan

Ben je benieuwd naar wat Wattness voor jou kan betekenen of twijfel je nog bij het inzetten ervan? Stuur ons een berichtje en we komen er samen uit.