Ga verder naar de inhoud

Snapshot - snel je verbruik in kaart brengen

Met de Snapshot van Wattness breng je je stroomverbruik over een korte periode in kaart en kom je te weten waar de zwakke plekken van je stroomnet zich bevinden.

2 Snapshot Audit 2
Onze eigen sensoren

Een Wattness Snapshot is handig wanneer je wil nagaan of een investering in zonnepanelen of batterij voor jou zal renderen. In andere gevallen is het een snelle manier om te achterhalen waarom je zoveel moest opleggen op de afrekening van je elektriciteit. Zelfs de nieuwe tarieven rond capaciteitspieken hoeven je dankzij de Snapshot geen angst in te boezemen: op korte termijn weet je zo of je je verbruik moet aanpassen om een hogere factuur te vermijden.

Vraag je gratis demo aan

Ben je benieuwd naar wat Wattness voor jou kan betekenen of twijfel je nog bij het inzetten ervan? Stuur ons een berichtje en we komen er samen uit.

Voor wie?

  • Energiemanagers en -coaches
  • Facility Managers
  • Iedereen die wil overschakelen op hernieuwbare energie

Met de meettoestellen van Wattness wordt je verbruik opgevolgd gedurende een korte periode. Je kiest zelf hoe fijnmazig je het energieverbruik wil monitoren en voor hoe lang. Opvolgen doe je met je persoonlijke Wattness dashboard dat het verbruik overzichtelijk weergeeft in grafieken en tabellen.

Daarnaast kijkt de Wattness Submeter Snapshot ook het verbruik na. Sluipverbruik, energievreters, belasting van kringen enzovoort; Wattness controleert het allemaal. Deze gegevens helpen je om aan de slag te gaan met de reden waarom je voor Wattness koos.

Mogelijke toepassingen

  • Plaatsing zonnepanelen of andere hernieuwbare energie

Je wil nagaan of een investering in zonnepanelen of een batterij zinvol is? Dan is de data verzameld door de Snapshot van Wattness je ideale basis om een gefundeerde beslissing over te maken.

  • Energiegebruik snel optimaliseren

Je energiefactuur is al enkele maanden hoger dan normaal. Om snel na te gaan waar het probleem zich bevindt, kan je aan de slag gaan met de Snapshot van Wattness. Met de Wattness Snapshot spoor je snel op welke toestellen teveel stroom gebruiken en kan je met deze data je energiegebruik optimaliseren. Wil je ook het resultaat ervan blijven monitoren? Dan raden we de Long Shot aan.

  • Invloed tarieven rond capaciteitspieken

Recent kondigde de overheid aan dat grote verbruikers ook meer zullen betalen. Maar hoor jij bij die verbruikers? Met de Wattness Snapshot kan je snel een simulatie maken van je verbruik en achterhalen of je je verbruik al dan niet moet aanpassen om een hogere factuur te vermijden.

1 Energiekost Doorfactureren

Vraag je gratis demo aan

Ben je benieuwd naar wat Wattness voor jou kan betekenen of twijfel je nog bij het inzetten ervan? Stuur ons een berichtje en we komen er samen uit.