Ga verder naar de inhoud

Oplossingen voor scholen

Samen met je leerlingen en leerkrachten zicht krijgen op het energieverbruik in je school? Dat kan met de oplossingen van Wattness. Ontdek welke oplossing het beste bij je school past en neem de eerste stap in je energieverhaal.

Wattness school energie

Samen met Wattness krijg je de kans om je leerlingen en leerkrachten bewuster te maken van het energieverbruik in je school. Je leerlingen kunnen zo zelf aan de slag met data van echte energiemetingen en kunnen eigenhandig ontdekken hoe kleine inspanningen hier een groot effect op kunnen hebben. Wattness staat je bij door je verbruik te meten, te visualiseren en de gemeten data realtime beschikbaar te stellen voor iedereen.

Toepassingen voor energiebewuste scholen

Breng snel je verbruik in kaart

Wil je het stroomverbruik van je school over een korte periode in kaart brengen en zwakke plekken in je stroomnetwerk ontdekken? Een Wattness Snapshot is een snelle manier om te achterhalen welke toestellen te veel stroom verbruiken en waar pieken in je elektriciteitsrekening vandaan komen. Aan de hand van je persoonlijke Wattness dashboard volg je makkelijk je verbruiksdata op en kan je meteen actie ondernemen.


Monitor je energie op lange termijn

Op zoek naar een manier om winstgevende investeringen in je netwerk te achterhalen? Met Wattness Longshot wordt je energie over een lange termijn gemonitord en gevisualiseerd om zo volledige inzichten te kunnen verkrijgen in het energieverbruik van je schoolgebouw. Daarnaast biedt Wattness Longshot ook waarschuwingen bij plotse pieken of dalen, bijvoorbeeld lekdetectie voor wc’s, waar snelle actie cruciaal is om grote verliezen te beperken.

Wattness engage sensibiliseren gamification

Bewust omgaan met je verbruik

Je leerlingen en leerkrachten inschakelen om mee in je energieverhaal te stappen? Ontdek samen de invloed van energievretende acties, zoals onnodig het licht te laten branden. Wattness Engage visualiseert je energieverbruik zodat je leerlingen via een mobiele app of een TV in de hal eigenhandig hun energiebesparende inspanningen kunnen opvolgen. Je leerlingen kunnen daarna zelf ook aan de slag met deze data tijdens interactieve STEM-projecten.

Benieuwd naar wat Wattness kan betekenen voor jouw school of twijfel je nog bij het inzetten van onze oplossingen? Stuur Wattness een berichtje en we komen er samen uit.

1 Energiekost Doorfactureren

Vraag je gratis demo aan

Ben je benieuwd naar wat Wattness voor jou kan betekenen of twijfel je nog bij het inzetten ervan? Stuur ons een berichtje en we komen er samen uit.